Softbal

Softballen is voor ons meer dan proberen te winnen alleen. Ook gezelligheid en spelplezier zijn erg belangrijk! Quick Amsterdam biedt softbal aan voor zowel heren als dames. En: of je nou wel of geen ervaring hebt, je bent welkom!

De Amsterdamse honk- en softbalvereniging Quick is gevestigd in het zuidwesten van Amsterdam. De vereniging heeft vijf damessoftbalteams en drie herensoftbalteams die uitkomen op verschillende niveaus in de bondscompetitie. Quick is verbonden met de sportcentra van de Universiteit van Amsterdam (USC) en de Vrije Universiteit (SVU) en heeft dan ook veel studentleden. Bij Quick is vooral plezier en gezelligheid belangrijk en staan de deuren altijd open voor nieuwe leden, met of zonder ervaring.

Damessoftbal

Quick heeft vijf damesteams bestaande uit een mix van studenten en werkenden, met en zonder softbalervaring. Bij alle teams is plezier en gezelligheid belangrijk maar ook het leren van de technieken en tactieken, vooruitgang dus. Er wordt dan ook wekelijks getraind en gedurende het seizoen worden er uiteraard wedstrijden gespeeld.

Dames 1 speelt in de 2e klasse. Dames 2Dames  3 en Dames 4 in de 4e klasse. In 2018 gaan we van start met een nieuw team,  Dames 5, dat uit gaat komen in de 5e klasse.

We hebben op het moment plaats voor nieuwe speelsters met beperkte of geen ervaring in Dames 5 en 4. Speelsters met meer ervaring zijn welkom in Dames 1, 2 en 3, dus: ervaren of niet, je bent welkom! Wil je liever eerst het spelletje leren tijdens de trainingen? Ook dat kan; je kunt drie keer gratis meetrainen en we bieden trainingslidmaatschappen aan.

Vul dus meteen het formulier in en kom gerust eens meedoen met de training!

Herensoftbal

We hebben bij Quick drie herensoftbalteams die uitkomen in de derde klasse; Herensoftbal 1, Herensoftbal 2 en Herensoftbal 3. Bij alle teams ligt de nadruk op spelplezier. Er is ruimte voor nieuwe spelers, ook zonder ervaring. Interesse? Vul hiernaast het formulier in!

De wedstrijden zijn doordeweeks en voor de mensen die daar behoefte aan hebben is er een trainingsmoment, voor alle herensoftbalteams gezamelijk.

Interesse in softbal?

Vul dit formulier in en we nodigen je uit voor een vrijblijvende training!

Meer informatie over softballen bij Quick vind je hier.

sluiten