Honkbal

Voor ons is honkballen meer dan proberen te winnen alleen. Plezier en gezelligheid zijn minstens zo belangrijk!

De Amsterdamse honk- en softbalvereniging Quick is gevestigd in het zuidwesten van Amsterdam. We hebben honkbalteams op verschillende niveaus in de bondscompetitie dus je kunt bij ons altijd terecht, of je nou ervaring hebt of niet.

Doordat we verbonden zijn met alle universitaire sportcentra van Amsterdam kunnen we studenten extra voordelige tarieven bieden. Of je WO-, HBO- of MBO-student bent, maakt daarbij niet uit.

Heren 1: de volle 9 innings

Honkbal Heren 1 is in 2017 kampioen geworden in de 3e klasse en komt vanaf 2018 uit in de 2e klasse van de KNBSB. Het team bestaat uit een combinatie van een aantal zeer ervaren honkballers en studenten/jongens die in hun jeugd veel gespeeld hebben. Ze spelen wedstrijden van 9 innings op zondagmiddag en trainen wekelijks op een doordeweekse avond. Dit jaar is dat de woensdag.

Heren 2 en 3: fanatiek met plezier

Heren 2 en Heren 3 bestaan uit spelers die op een leuk niveau (4e klasse) samen honkballen. De combinatie tussen gematigd fanatisme en plezier voor alle spelers staat voorop. De wedstrijden worden gespeeld op zondagochtend en de trainingen vinden op een doordeweekse avond plaats.

Heren 4: sport en gezelligheid

In ons vierde team wordt honkbal gespeeld voor een goede combinatie tussen sport en plezier. In de teams zitten veel studenten, beginners en een aantal ervaren honkballers. Ze komen uit in de 5e klasse van de competitie en spelen hun wedstrijden op zondag. De trainingen zijn gefocust op techniek en fundamentals. Er komen geregeld spelers bij die nieuw in de sport zijn.

Interesse in honkbal?

Vul dit formulier in en we nodigen je uit voor een vrijblijvende training!

Meer informatie over honkballen bij Quick vind je hier

sluiten