Persinformatie

Contact

Uw contactpersoon voor publicaties op internet pagina's, in kranten, bladen, magazines, etc. is Joost Comperen te bereiken via pr@quickamsterdam.nl of  via 06-51216786.

Beeldmateriaal

Club logo's

Voor het gebruik van ons logo voor commerciële doeleinden of bijvoorbeeld op uw website of kleding gelden speciale regels. Daarom dient u hiervoor van tevoren toestemming te vragen aan het Bestuur.

Foto's voor online gebruik

Foto's voor drukwerk

* Op deze foto's rusten licentie-afspraken en mogen niet zonder toestemming van de perswoordvoerden van A.H.C. Quick worden gebruikt.

Over A.H.C. Quick

Quick Amsterdam (officieel A.H.C. Quick) is de oudste honkbalvereniging van Europa, opgericht in 1913. De club heeft in vroegere jaren als Amsterdamsche Honkbal Club Quick grote triomfen gekend en is nu als honkbal en softbal vereniging gevestigd in het zuidwesten van Amsterdam.

Quick is vooral een gezelligheidsvereniging waarbij ervaring niet is vereist. De senioren afdeling honkbal en softbal (boven 18 jaar) is sterk aan het groeien. Er is onverminderd ruimte voor nieuwe leden met of zonder ervaring. Op dit moment is Quick bezig om een jeugdafdeling op te zetten om daarmee de vereniging weer verder te laten groeien.

Het doel is om honkbal en softbal aan te bieden aan alle leeftijden. In het jaar 2013 vierde Quick haar 100-jarig bestaan.

sluiten