Clinics en bedrijfsuitjes

Zoek je een leuke en sportieve activiteit voor alle leeftijden? Denk eens aan honk- en softbal!

Voor groepen vanaf 10 personen kunnen we een dag of dagdeel programma aanbieden waarin sportiviteit en gezelligheid centraal staan.

Opzet

De opzet van de clinic kunnen we aanpassen aan je wensen en de grootte van de groep. Hieronder enkele voorbeelden.

Softbalclinic

Begin je bedrijfsuitje in Amsterdam met een leuke opwarmer. 's Ochtends staat de koffie klaar om daarna tot aan de lunch kennis te maken met softbal. Je begint met wat oefeningen in slaan en gooien en sluit de ochtend af met een kort partijtje (vanaf 10 tot 20 personen). We kunnen daarna ook een eenvoudige lunch verzorgen of de BBQ aansteken.

Deze clinic kunnen we ook over een hele dag uitsmeren of juist in een middag/avondprogramma inpassen.

Softbal leent zich uitstekend voor alle leeftijden, sportief en minder sportief, met en zonder ervaring!

Honkbalclinic

Heb je wel eens gesoftbald op school, maar wil je nu eens honkballen? Met een dagprogramma stomen we je groep klaar voor een echte honkbalwedstrijd. De dag begint met trainingen in verschillende onderdelen en spelregels. 's Middags speel je dan een honkbalwedstrijd.

Een leuke en competivieve dag voor bijvoorbeeld studenten of sportteams.

Bedrijfstoernooi

Ook voor grote groepen (tot ca 100 personen) kunnen we een programma aanbieden. Bij een bedrijfstoernooi speel je in teams op een dag verschillende wedstrijden. Tussendoor is er voldoende tijd om wat te oefenen of om even een hapje en een drankje te doen in onze kantine.

Interesse?

Vul het formulier op deze pagina in, dan komen we daar snel bij je op terug en geven we je een vrijblijvende prijsopgave.

We denken graag mee bij het organiseren van jouw bedrijfsuitje of groepsclinic. Heb je specifieke wensen, geef dit dan vooral aan.

Kosten

We vinden het leuk als zoveel mogelijk mensen kennis maken met honk- en softbal. We proberen deze clinics dan ook zo aantrekkelijk mogelijk te maken.

Uiteraard verzorgen we materiaal en het veld. Bij alle activiteiten kunnen we in meer of mindere mate voorzien in de begeleiding.

Wil je dat we ook lunch, drankjes en hapjes verzorgen dan kan dat ook.

De kosten voor een clinic zijn sterk afhankelijk van je wensen. Via het formulier kun je een aanvraag indienen en dan geven we een vrijblijvende prijsopgave.

Clinics en bedrijfsuitjes

Groep

Wensen

Gegevens

sluiten