Over Quick Amsterdam

Honkbal en Softbal in Amsterdam.

Amsterdamsche Honkbal Club Quick

Quick Amsterdam (officieel A.H.C. Quick) is de oudste honkbalvereniging van Europa, opgericht in op 1 maart 1913. De club heeft in vroegere jaren als Amsterdamsche Honkbal Club Quick grote triomfen gekend en is nu als honkbal- en softbalvereniging gevestigd in het zuidwesten van Amsterdam.

Ervaring niet vereist

Quick is vooral een gezelligheidsvereniging waarbij ervaring niet is vereist. Quick biedt honkbal en softbal aan voor alle leeftijden; ons jongste spelende lid is 6, ons oudste 65! Er is onverminderd ruimte voor nieuwe leden, met of zonder ervaring.

Quick is voor iedereen

Het uiteindelijke doel is om Honkbal, Softbal en BeeBall aan te bieden aan alle leeftijden. Op 1 maart 2013 bereikte Quick als eerste honkbal- en softbalvereniging in Europa de leeftijd van 100 jaar.

Een echt clubblad

Quick geeft al vele jaren regelmatig het clubblad "De Korte Stop" uit voor leden en ere-leden. Zelfs in deze digitale tijden wordt het clubblad nog altijd in papieren vorm uitgebracht. Natuurlijk is De Korte Stop ook als PDF te downloaden.

Veel actieve leden

Onze vereniging heeft een traditionele verenigingscultuur met veel actieve leden. Zij hebben vaak ook een rol in commissies of in het bestuur.

Adres

AHC Quick

Sportpark Sloten
Sloterweg 1043 J
1066 CC Amsterdam

Postadres:

Secretaris A.H.C. Quick
Louis Armstrongstraat 10
1544 KL Zaandijk

Adreswijzigingen doorsturen kan met dit formulier.

Routebeschrijvingen

KNBSB

AHC Quick is bij de KNBSB aangesloten onder de naam Quick Amsterdam met verenigingsnummer DH6H74W.

Contactformulier

Gegevens

sluiten