Lidmaatschap: aanmelden of opzeggen

Nieuwe leden zijn altijd welkom. We hebben diverse vormen van lidmaatschap en speciale tarieven voor studenten.

Vrijblijvend kennismaken met Quick

Lijkt het je leuk om eens kennis te maken met onze honkbal- of softbalteams, dan ben je meer dan welkom. Je kunt namelijk gebruik maken van het gratis introductiepakket. Dit houdt in dat je drie keer kunt meetrainen met het betreffende team waar je interesse in hebt. Interesse? Klik hieronder door naar de pagina's van onze jeugdteams, honkbal- of softbalteams. We hebben altijd leenhandschoenen beschikbaar, dus je kunt gelijk meedoen.

Instappen is bijna altijd mogelijk. Heb je al ervaring dan ben je op elk moment in het seizoen welkom. Het handigst is het natuurlijk als je mee kunt doen aan de seizoensvoorbereiding en die begint bij ons in januari met zaaltrainingen.

Als je geen ervaring hebt dan is dat geen probleem. We bieden het hele jaar door de mogelijkheid om te beginnen met honkballen of softballen. In de koude maanden wordt er vooral veel binnen in de zaal op techniek getraind. Van maart tot en met oktober zijn we op het veld te vinden.

Gedurende het seizoen ben je ook van harte welkom om lid te worden; meestal is er nog wel een team waar nog ruimte is voor een speler extra. Uiteraard is het als je nieuw bent in de sport extra belangrijk om regelmatig te komen trainen om de basics onder de knie te krijgen. Bij Quick krijg je dan al snel de kans om ook wedstrijden te gaan spelen.

Honkbal

Quick heeft vier honkbalteams die uitkomen in de 2e, 4e en 5e-klasse. Daardoor hebben we zowel ruimte voor beginners als voor ervaren spelers. Heb je interesse, wil je een keer meetrainen of meer weten over de teams? Lees verder!

Softbal

We hebben bij Quick vijf damessoftbalteams en drie herensoftbalteams. Onze damessoftbalteams spelen in de 3e- en 4e-klasse, waardoor we zowel ruimte hebben voor ervaren spelers als voor beginners; nieuwe leden zijn welkom! Dat geldt ook voor de herensoftbalteams, die in de 3e-klasse spelen. Wil je een keer gratis meetrainen, of meer weten over de teams? Lees verder! 

Jeugdteams

Quick heeft een goed lopende en groeiende jeugdafdeling voor jongens en meiden. We bieden honkbal aan voor beeball (t/m 8 jaar), pupillen (t/m 12 jaar), aspiranten (t/m 15 jaar) en junioren (t/m 21 jaar). Meetrainen, aanmelden of meer weten? Lees verder!

Meteen inschrijven en tarieven

Het inschrijfformulier, meer informatie over inschrijven en de contributietarieven vind je op deze pagina.

Einde lidmaatschap

Een verhuizing, een andere baan of een gebrek aan tijd. Natuurlijk kan het gebeuren dat je wilt opzeggen. Daar doen we bij Quick niet moeilijk over, maar hou wel rekening met het volgende: opzeggen van je lidmaatschap moet schriftelijk (of via e-mail) voor 1 januari bij de ledenadministratie van Quick.

Zeg je niet op dan wordt je lidmaatschap automatisch verlengd voor het volgende seizoen. Er is geen restitutie van (een gedeelte van) de contributie mogelijk indien je tijdens het seizoen je lidmaatschap beëindigt.

Waarom Quick?

  • We komen uit in vele klasses, dus ervaring of niet: You will fit in!
  • Er is voor ieder wat wils: Jeugd, softbal voor dames en heren, honkbal etc..
  • Voor studenten is het nog goedkoper om lid te worden.
  • Het hele jaar door trainingen: in de zomer uiteraard op sportpark Sloten in de zon, en in de winter in de zaal.
  • We hebben gezellige borrels, gezellige leden, gezellige dagen (softbaldag, Quick Experience, quick reunie, summer tournament etc.) dus gezelligheid!
  • We zijn de oudste honk-en softbalvereniging van Europa (meer dan jaar 100 jaar oud!).

Adres

AHC Quick

Sportpark Sloten
Sloterweg 1043 J
1066 CC Amsterdam

Postadres:

Secretaris A.H.C. Quick
Louis Armstrongstraat 10
1544 KL Zaandijk

Adreswijzigingen doorsturen kan met dit formulier.

Routebeschrijvingen

KNBSB

AHC Quick is bij de KNBSB aangesloten onder de naam Quick Amsterdam met verenigingsnummer DH6H74W.

sluiten