Quick Summer Tournament

Het jaarlijks terugkerende Quick toernooi: QST WEEKEND 25, 26 en 27 AUGUSTUS 2017

Het laatste weekend van augustus komt er weer aan en dat betekent weer een nieuwe editie van het Quick Summer Tournament! Inmiddels is dit voor een aantal teams een vast jaarlijks tripje naar Amsterdam, maar er is ook weer plaats voor nieuwe teams! Nu is dus je kans om je in te schrijven voor het leukste recreatieve dames en herentoernooi van Noord Holland!

Je kunt deelnemen in de dames/mixed Softbal competitie of Honkbal. De deelnemende teams komen uit in de 3e klasse of lager, maar zijn ook vaak samenstellingen van verschillende niveaus. Er is dus plek voor iedereen!

 

Quick Summer Tournament

Laatste weekend van augustus

Op vrijdag de 25e kun je vanaf het einde van de middag het terrein op rijden met je spullen, waarna we het weekend zullen inluiden met een biertje, wijntje of iets anders. 

Op zaterdag speel je wedstrijden en sluiten we af met een leuke gezamenlijke activiteit. We zorgen voor een epische BBQ en natuurlijk weer een themafeest met DJ. Op zondag speel je nog even verder en sluiten we af met de prijsuitreiking rond 15:00 uur. Het thema dit jaar is NETFLIX en we hebben natuurlijk ook een prijs voor het team dat dit het meest creatief oppakt.

Quick Summer Tournament

Inschrijven

De teaminschrijving kost €200. Wij zorgen voor een geweldig toernooi, wedstrijdballen en goed ontbijt op zaterdag en zondag. Ter plekke vragen we nog een bijdrage voor de BBQ per persoon. We accepteren PIN voor deze bijdrage en consumpties.

Meld je met jouw QST-team even aan via toernooi@quickamsterdam.nl, en maak je aanmelding definitief door het inschrijfgeld over te maken naar NL34 INGB 0004 9200 24 t.n.v. AHC Quick. Mocht je wel willen meedoen, maar geen (compleet) team hebben, dan kunnen we daar ook wel iets op verzinnen. Stuur dan ook een mail!

We zien je graag terug op het QST in Amsterdam op 25, 26 en 27 augustus 2017.

Groet,

Jos en Richard

Quick Summer Tournament

sluiten